Bijdragen aan de verbetering of het herstel van het gezinsproces en de onderlinge balans van gezinsleden, binnen gezinnen die te maken hebben met een ernstig of langdurig ziek kind, ten gevolge van een ongeval, chronische of levensbedreigende ziekte.

GEZINSWEKEN
Tante Lenie organiseert gezinsweken voor gezinnen met een ernstig of langdurig ziek kind ten gevolge van een ongeval, chronische of levensbedreigende ziekte in de leeftijdscategorie van 4 t/m 16 jaar. Met een midweekse gezinsweek krijgen ze de kans om de dagelijkse zorgen rondom de ziekte van een kind te doorbreken en zo weer samen een gezin te zijn. Hieronder lees je hoe je jouw gezin kunt aanmelden.

Aanmeldformulier

Voorwaarden

Aanmeldprocedure gezin
AANMELDFORMULIER

De medische gegevens dienen te worden ingevuld door de behandelend specialist, nadat deze daartoe is gemachtigd door de ouders.
BEOORDELING

De onafhankelijke plaatsingscommissie beoordeelt de ontvangen aanmeldingen en brengt advies uit aan Stichting Tante Lenie.
AANMELDING

De behandelend specialist stuurt het ingevulde en ondertekende formulier naar Stichting Tante Lenie, voorzien van een stempel van het ziekenhuis.
KENNISMAKING

Na beoordeling door de onafhankelijke plaatsingscommissie vindt er een kennismakingsgesprek plaats.
Vul het formulier zorgvuldig en compleet in en stuur het op naar:

Stichting Tante Lenie
Bargapark 65
5854 HD Nieuw-Bergen

e: tantelenie@stichtingtantelenie.nl
Contact informatie

Stichting Tante Lenie

E: tantelenie@stichtingtantelenie.nl

Rabobank: NL64 RABO 0 18 74 37 629
K.v.K.: 09130039
Blijf op de hoogte via Facebook