OVER TANTE LENIE
In Nederland zijn veel gezinnen waarvan een kind ernstig of langdurig ziek is. Wij zijn de lievelingstante die hen een week lang verwent. Iedereen mag er zijn. Tijdens een verwenweek is er aandacht voor ieder gezinslid. Deze midweek is voor veel kinderen en hun familie een ommekeer. Het gevoel van saamhorigheid dat ontstaat, laat deze gezinnen blijvend groeien. Dat is waarom Stichting Tante Lenie bestaat.

Wat hebben we al bereikt
KINDEREN
GEZINNEN
VRIJWILLIGERS
+100.000
GLIMLACHEN
Aandacht

Ieder gezin verdient de kans om zorgen te doorbreken. De impact van de ziekte van een kind is groot. We hebben oprechte aandacht voor pappa, mamma, ieder broertje en zusje.
Samenzijn

Een groeiend gevoel van saamhorigheid dat ontstaat, kan een positieve ommekeer teweegbrengen. Het is onze droom om op deze manier gezinnen blijvend te versterken.
Durf

We geven mensen de kans iets te doen voor andere gezinnen. Tante Lenie trekt de stoute schoenen aan. Samen met andere ondernemers krijgen we het voor elkaar.
Ruimte

Energie

Iedereen mag er zijn. Voor onze gezinnen zijn wij de lievelingstante. Die er voor ze is. Als er gelachen wordt, en ook wanneer zij het zwaar hebben.

Wij zijn
Lenie Huisinga-Peters
Maria Ouwehand
Raoul Salden